Welk Zadel op Stang Kinderzitje heb ik nodig?

Het zadel op stang kinderzitje, een opkomend product dat steeds meer voeten in de aarde krijgt. In dit artikel leest u hoe u zelf het beste kan bepalen welk model u nodig heeft. Eerst vertellen we u graag wat meer over dit van oorsprong Groningse product.

Hoe is het Zadel op Stang Kinderzitje Ontstaan?

Het kinderzitje is ontstaan uit een probleem van een klant. De vader van de huidige eigenaar van Fietsgoedkoper heeft al tientallen jaren lang twee fietsenwinkels in Groningen, waarvan één in de wijk Selwerd.

Rond het jaar 2010 kwam er een vrouw, met de handen in het haar, in de fietsenwinkel. Ze heeft een zoontje maar deze kan niet meer in het kinderzitje. Een kinderzitje voorop de fiets is haar te zwaar/groot geworden. Bij gebrek aan vervoer en een kind dat nog niet zelf kan fietsen zocht de wanhopig vrouw naar een oplossing.

De eigenaar van de fietsenwinkel ging met het bijzondere verzoek aan de slag om de vrouw te helpen. Samen met een jeugdvriend die goed kon lassen bedachten ze samen een oplossing. Na lang werken en voornamelijk proberen, is op deze manier de eerste versie van het kinderzitje ontstaan. Een kinderzitje dat het gewicht op de stang draagt en niet op het stuur. Hierdoor is de stuurvrijheid weer zoals het altijd was geweest.

De vrouw kwam na een aantal dagen terug met het nieuws dat ze het geweldig vond. Nu kan ze weer op de fiets, met haar zoontje, alle kanten op. Op de school waar de vrouw haar zoontje op kwam halen vroegen al snel meerdere ouders waar de vrouw het product gekocht had. Op deze manier kwamen er steeds meer gegadigden voor het kinderzitje.

Na doorontwikkeling zijn er uiteindelijk vijf modellen zadel op stang ontworpen en een spaakafschermer zodat de voetjes nooit in de wielen kunnen komen. Het product is inmiddels immens populair geworden door heel Nederland.

Het cirkeltje met het product is nu eigenlijk rondgemaakt. De mede-ontwikkelaar van het product heeft van het product zijn werk gemaakt en hij heeft inmiddels meerdere mensen/machines in dienst om de zitjes te produceren. Nu verkoopt uiteindelijk Fietsgoedkoper de zadel op stang kinderzitjes weer aan de klant.

Welk model heeft uw fiets nodig?

Hieronder vindt u de checklist waaruit u kan afleiden welk model u nodig heeft. Let op: Er zijn altijd uitzonderingen, heeft u twijfel? Neem dan contact met ons op of mail of Whatsapp ( +316 11 14 34 07 ) een foto van uw fiets. U heeft binnen 1 werkdag (via de whatsapp vaak binnen een uur) uitsluitsel over welk model het beste op uw fiets past! Bij twijfel vragen wij het tenslotte nog even na bij de producent van het product.

Heeft u een damesfiets met:
– 1 oversized / dikke stang: Model 4
– 2 dunne stangen (van ongeveer dezelfde dikte): Model 1
– 2 stangen waarvan de onderste stang een oversized stang is: Model 3

Heeft u een herenfiets met:
– 2 normale stangen: Model 2
– 2 stangen waarvan de onderste stang een oversized stang is: Model 5

Belangrijk: Heeft uw fiets hoekige of vierkante stangen, dan is hier nog geen model kinderzitje voor. Checkt u verder nog wel even de afmetingen als u op het product heeft geklikt? Dan weet u het 100% zeker. Twijfelt u of heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op dan helpen we u direct verder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *