Toont alle 5 resultaten

Dit is dé helm voor jonge stuntmannen- en vrouwen. Het kinderleven is niet compleet zonder veel buitenspelen, daar hoort een mooie helm zeker bij. Niet alleen voor op de skatebaan en op de fiets maar ook op de fiets is dit de perfecte helm. Kinderen kan het vaak niet wild genoeg zijn, hoge snelheden op de fiets of op het skateboard ontbreken hierbij niet. Dan is veiligheid een vereiste. Daar zorgt deze mooie helm zeker voor.

Over de Abus Fietshelm Scraper 3.0 Kid:

De Scraper 3.0 Kid Fietshelm van Abus wordt vaak gebruikt voor alle jonge stuntvrouwen en -mannen die het aller liefste hun vrije tijd in de halfpipe, het skatepark of het terrein doorbrengen. De helm is uitgerust met vele extra’s, met deze helm slaat het kind altijd een goed figuur.

De helm is ook ‘s avonds goed zichtbaar door de krachtige reflectoren op de helm. Ook kan de helm met een staart gedragen worden. De helm maakt gebruik van Forced Air Cooling Technology. Dit is een intelligent ventilatiesysteem met vijf ventilatieopeningen die via speciaal ontwikkelde stromingskanalen met elkaar verbonden zijn.

De grootte is eenvoudig te verstellen door het zoom ace urban systeem. Dit is een exact instel-systeem met handzame instelknop voor individuele aanpassing. Op deze manier zit de helm altijd comfortabel.

Specificaties

  • De helm heeft maar liefst 4 luchtinlaten en 4 luchtuitlaten voor goede ventilatie.
  • Gewicht verschilt van 400 gram (maat S) tot 420 gram (maat M)
  • Ponytail compatible, helm is ook geschikt voor dragers van een staart of samengebonden haar.
  • Leverbaar in 2 verschillende maten (S en M)
  • Volledige ring: Volledig omsluitende, met het verstelsysteem verbonden kunststof ring

Maattabel

BestelmaatHoofdomvang
S51 – 55 CM
M54 – 58 CM

 

Hulp nodig?