Wat valt er te vertellen over ons?

Fietsgoedkoper
is opgezet op 13 juli 2018. Fietsgoedkoper.nl is opgezet door twee enthousiaste ondernemers tevens jeugdvrienden vanaf hun vijfde jaar, met verschillende achtergronden. Sinds 01-07-2019 is Fietsgoedkoper verdergegaan als eenmanszaak met 1 van de 2 eigenaar, Jimmy Harings. Daarnaast heeft Fietsgoedkoper goede connecties met de fietsenbranche. Hierdoor heeft Fietsgoedkoper alle kennis en middelen om u te helpen. Als u vragen heeft aarzel niet om contact met ons op te nemen. Voor meer informatie daarover bezoek onze contactpagina.

De mensen achter het bedrijf:

Jimmy Harings Jimmy is afgestudeerd aan de Hanzehogeschool te Groningen. Door de opleiding Bedrijfskunde MER heeft hij de titel BBA (Bachelor of Business Administration) verkregen. Daarnaast heeft Jimmy al vijf jaar ervaring met de online fietsenbranche. Vanaf kleins af aan is hij opgegroeid in de fietsenbranche. De kennis en passie voor fietsen en fietsartikelen is bij hem met de paplepel ingegoten.

Fietsgoedkoper is een online webshop die alles levert op het gebied van fietsen. Het belangrijkste voordeel dat Fietsgoedkoper heeft is de combinatie van kennis over de online wereld en een schat aan ervaring in de fietsenbranche. De contacten voor een samenwerking met dealers van de bekendste fietsmerken liggen voor het oprapen. Verder onderscheiden wij ons door inkopen in bulkvorm, dit komt ten goede van de consumentenprijs, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over de prijs.

In de toekomst zetten wij in op een eigen lijn in fietsartikelen van een hoge kwaliteit voor een lage prijs.