Verzending

Pakketten die op werkdagen voor 15:00 uur besteld zijn, worden dezelfde dag verwerkt en verstuurd (Met uitloop naar 18:00 uur afhankelijk van hoe laat de pakketten op onze locatie worden afgehaald).

Gemiddeld kunt u uw pakket dan de volgende werkdag verwachten (producten die niet op voorraad zijn uitgezonderd). Houd de track & trace in de gaten voor eventuele veranderingen m.b.t de levertijd. Als een product na 15:00 uur of niet op een werkdag besteld is, geldt een levertijd van twee dagen (het verwerken/bezorgen van bestelde producten op feestdagen kunnen langer dan 2 dagen duren, hetzelfde geldt voor bestellingen op 31 december en 1 januari en voor bestellingen die gedaan worden ten tijde van afwijkende verzend-/verwerkingstijden (aangegeven door een winkelmededeling/pop-up e.d.)).

Gratis verzending vanaf €100,- geldt alleen voor Nederland.

 • Snelle verzending
 • Product niet goed? Stuur het terug naar onderstaand adres (zie retournering voor de retourprocedure)
 • Goede service en 6 dagen per week bereikbaar
 • Met Track and Trace!

Met de pakketten wordt voorzichtig omgegaan zodat alle pakketten in perfecte staat aankomen bij de consument.

Retournering

Bent u niet tevreden met het product of past het product niet zo goed als u gehoopt had?

Retour vanuit Nederland

U kan het product binnen 14 dagen na ontvangst terugsturen. Via dit retourportaal maakt u zelf eenvoudig uw retourlabel aan voor het terugsturen via een pakketpunt naar keuze.

Lever na het downloaden van uw retourlabel het pakket binnen 5 dagen in. Zendingen buiten Nederland of bestaande uit meerdere pakketten kunnen niet retour via het retourportaal. Het kan vaak een paar duren vanaf ontvangst voordat een retour op de pagina aangevraagd kan worden. Kosten voor een retourlabel zijn: €5,95 voor verzending door DHL en €6,95 voor verzending door PostNL (dit kan eventueel afwijken door wisselende tarieven, wij proberen dit zo up-to-date mogelijk te houden).

Retour vanuit buiten Nederland

Gelieve het product terug te sturen naar het adres onderaan de pagina. Gelieve eerst de retour melden via het contactformulier, de mail of telefonisch contact. Bij het retour sturen graag de factuur/pakbon of een briefje met het ordernummer in de retourzending doen. Vanaf het moment dat alle producten geleverd zijn heeft u 14 dagen bedenktijd. Vanaf het moment dat u de retour bij ons gemeld heeft en eventueel in bezit bent van een retourlabel, heeft u 14 dagen om het product te retourneren.

Mits de retour in goede orde is ontvangen betalen wij het orderbedrag binnen 14 dagen terug, na herroeping. Eventuele verzendkosten voor het terugsturen van het geweigerde geretourneerde product, worden naar de consument doorberekend.

Uitgezonderd van het herroepingsrecht is een consumentenkoop die ziet op de levering van:

 • volgens specificaties van de consument vervaardigde producten, die niet geprefabriceerd zijn en die worden vervaardigd op basis van een individuele keuze of beslissing van de consument, of die duidelijk voor een specifieke persoon bestemd zijn;
 • LET OP: bij actieproducten (producten met een actieprijs (procentuele korting)) geldt een (iets) andere regeling:
  U dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. U bent op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken.

  De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor uw (de klant) rekening.

  Neem voor verdere informatie contact op via webmaster@fietsgoedkoper.nl of bel op de volgende tijdstippen:

  • maandag: van 10:00 uur tot 17:00 uur;
  • dinsdag t/m vrijdag: van 10:00 uur tot 18:00 uur;
  • zaterdag: van 11:00 uur tot 13:00 uur

  Of bezoek onze contactpagina.
  • Tel.: 06 111 434 07
  • 9731 AE Groningen
  • Groningen, Rijksweg 71
  • Ter name van Fietsgoedkoper.nl