Verzending

Pakketten die op werkdagen voor 15:00 uur besteld zijn, worden dezelfde dag verwerkt en verstuurd (Met uitloop naar 18:00 uur afhankelijk van hoe laat de pakketten op onze locatie worden afgehaald).

Gemiddeld kunt u uw pakket dan de volgende werkdag verwachten (producten die niet op voorraad zijn uitgezonderd). Houd de track & trace in de gaten voor eventuele veranderingen m.b.t de levertijd. Als een product na 15:00 uur of niet op een werkdag besteld is, geldt een levertijd van twee dagen (het verwerken/bezorgen van bestelde producten op feestdagen kunnen langer dan 2 dagen duren, hetzelfde geldt voor bestellingen op 31 december en 1 januari en voor bestellingen die gedaan worden ten tijde van afwijkende verzend-/verwerkingstijden (aangegeven door een winkelmelding/pop-up e.d.)).

Gratis verzending vanaf €100,- geldt alleen voor Nederland.

  • Snelle verzending
  • Product niet goed? Stuur het terug naar onderstaand adres (zie retournering voor de retourprocedure)
  • Goede service en 5 dagen per week bereikbaar
  • Met Track and Trace!

Met de pakketten wordt voorzichtig omgegaan zodat alle pakketten in perfecte staat aankomen bij de consument.

Retournering

Bent u niet tevreden met het product of past het product niet zo goed als u gehoopt had? Gelieve altijd de factuur bij de retour in te stoppen! Uw factuur is tevens uw retourformulier. Aan de hand daarvan verwerken wij uw retour.

Vanaf het moment dat alle producten geleverd zijn heeft u 14 dagen bedenktijd. Vanaf het moment dat u de retour bij ons gemeld heeft en eventueel in bezit bent van een retourlabel, heeft u 14 dagen om het product te retourneren.

Mits de retour in goede orde (geen beschadigingen e.d.) is ontvangen betalen wij het orderbedrag binnen 14 dagen terug, na herroeping. Eventuele verzendkosten voor het terugsturen van het geweigerde geretourneerde product, worden naar de consument doorberekend.

Uitgezonderd van het herroepingsrecht is een consumentenkoop die ziet op de levering van:

    volgens specificaties van de consument vervaardigde producten, die niet geprefabriceerd zijn en die worden vervaardigd op basis van een individuele keuze of beslissing van de consument, of die duidelijk voor een specifieke persoon bestemd zijn;

U dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. U bent op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken.

De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor uw (de klant) rekening.

Retour verzenden

U kunt het/de product(en) binnen, en dus niet later dan, 14 dagen na ontvangst terugsturen. Gelieve het product terug te sturen naar onderstaand adres. U kunt een retour-/verzendlabel bij een verzendmaatschappij naar keuze online of via een postkantoor aanschaffen. Bij het retour sturen graag de factuur/pakbon of een briefje met het bestel-/ordernummer in de retourzending doen. Aan de hand daarvan verwerken wij uw retour.

Verkeerd/Defect product ontvangen

Wij doen ons uiterste best om u de juiste producten te versturen. Helaas komt het wel eens voor dat u een verkeerd product heeft ontvangen of dat er iets aan het product defect is. Mocht u een verkeerd of defect product hebben ontvangen, neem dan contact met ons op dan zullen wij u verder helpen.

Fietsgoedkoper
Rijksweg 71
9731 AE Groningen